Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín.           Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín. Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Vyhľadávanie
V ponuke je 42 nehnuteľností.
PREDANÉ. Exkluzívne iba u nás! Predaj 6 izb. dvojpodlažného rodinného domu v tichej lokalite, Nová Dedinka
Cena:
217 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Nová Dedinka
Ulica: Cintorínska
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 0 m2
Plocha pozemku: 482 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 779668
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj priestranný dvojpodlažný rodinný dom v tichej lokalite, obec Nová Dedinka. Rodinný dom bol v roku 2014 kompletne zrekonštruovaný, nie sú potrebné žiadne dodatočné investície, je pripojený na vodu, elektrinu a plyn, odpad je riešený do žumpy (kanalizácia je predpripravená na základe ukončeného zámeru "Kanalizácia a ČOV", ktorej účelom je odvádzanie a čistenie splaškových odpadových vôd, ČOV: mechanicko - biologická, výtlačné potrubie kanalizačné, potrubie vyčistenej vody), k dispozícii je aj vlastná kopaná studňa s dostatkom vody v každom ročnom období.
Výmera pozemku je 482 m2, je oplotený, zastavaná plocha je 169 m2, úžitková plocha je 260 m2, na pozemku je možné realizovať terénne úpravy podľa vlastných predstáv, parkovanie možné pre 5 áut.

Dispozícia domu:

1. podlažie tvorí zádverie, schodisko, 2 x chodba, technická miestnosť, sklad, kuchyňa, obývačka, komora, 2 x izba, 2 x šatník, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom spolu s WC, samostatné WC, vstup na terasu a do pivnice.
2. podlažie tvorí chodba, technická miestnosť, samostatné WC, kuchyňa, obývačka s krbovými kachľami, 2 x izba, 2 x šatník, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom spolu s WC. K dispozícii je aj odkladací priestor na povale.

Rodinný dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2014, je zateplený, škridlová strecha, obvodové murivo – 1. podlažie tehla + zateplenie, 2. podlažie Ytong+ zateplenie, 3. komorové plastové okná s izolačným 2-sklom, 2 x kuchynská linka na mieru so spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, elektrická a plynová varná doska, digestor), interiérové dvere a zárubne, stierky, krbové kachle, podlahové kúrenie + radiátory, príprava TÚV s plynovým a elektrickým kotlom so zásobníkom, na podlahách keramická dlažba, lino a plávajúca podlaha, zavedený internet a KTV od Telekomu + satelit, mesačné náklady pre 4. osoby 220 € orientácia domu je na SV a JZ.

Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite, bezproblémoví susedia, dobrá občianska vybavenosť, vzdialenosť od vlakovej stanice je cca 1,8 km - spojenie na trati Bratislava - Senec - Galanta zo stanice Veľký Biel. 
Nová Dedinka je dopravne napojená na cestnú sieť prostredníctvom cesty III/5037 Veľký Biel – Tomášov – Štvrtok na Ostrove, ktorá v zastavanom území plní funkciu zbernej komunikácie. Za obcou sa táto cesta pripája na cestu III/5722 Bernolákovo – Tureň, ktorá je pri Hrubom Šúre napojená na cestu č. II/503 Senec – Zlaté Klasy - Šamorín. Táto cesta tvorí okolo Bratislavy okruh prepájajúci všetky radiály od Malaciek cez Pezinok po Šamorín.

Cena je vrátane kompletného servisu, možný HÚ. 

Tel.: 0918 468 147, 0911 111 486
E-mail: cbreal-ZVNC-centrum.sk, cbreal-ZVNC-cbreal.sk

KOMPLETNÝ KLIENTSKÝ SERVIS
- komplexné poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho produktu, odporučenie najvhodnejšej banky), celý proces vybavovania hypotéky je pre Vás zdarma!
- problematika prevodu nehnuteľností
- vyzdvihnutie Listov vlastníctva a katastrálnych máp na právne účely
- problematika bezpečnej úhrady kúpnej ceny (hotovosť, vinkulácia v banke, notárska úschova a pod.)
- daňová problematika (daň z nehnuteľností)
- obhliadky nehnuteľností a stanovenie ceny nehnuteľností
- vypratávanie bytov, pivničných priestorov, sťahovanie
- služby interiérového dizajnéra



 KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS 
- vypracovanie Zmlúv o uzatvorení budúcej kúpnej zmluvy 
- vypracovanie Kúpnych, nájomných zmlúv 
- vypracovanie Zmlúv o prevode vlastníctva bytu, príp. nebytového priestoru 
- vypracovanie Dodatkov k zmluvám 
- vypracovanie Návrhu na vklad vlastníckeho práva 
- vypracovanie Plnomocenstiev 
- vypracovanie Protokolu o odovzdaní a prevzatí nehnuteľnosti

 Prijmeme Vaše nehnuteľnosti do ponuky pre našich klientov, žiadne poplatky, bezplatný poradenský a právny servis, osobitná starostlivosť.

 Viac z našej ponuky nájdete na www.cbreal.sk

Copyright © CB Real, s.r.o. Všetky práva vyhradené

Maklér:

makler
Ing. Vladislav Peniaško
0918 468 147

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.