Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín.           Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín. Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Vyhľadávanie
V ponuke je 47 nehnuteľností.
Predaj 4. izb. bytu v tichej lokalite, ŠÁŠOVSKÁ ul.
Cena:
228 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Šášovská
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 83 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 5
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 779778
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predaj priestranného 4. izb. bytu s loggiou vo vyhľadávanej lokalite s dostatkom zelene v blízkosti obľúbeného jazera Veľký Draždiak, okres BA V., ŠÁŠOVSKÁ ul., situovaný na 5. podlaží bytového domu, dva byty na poschodí, k bytu patrí aj pivničná latková kobka.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2019, nové brány, zrekonštruovaný vstupný priestor vchodu, zateplený dom aj strecha, nové stúpacie rozvody, nový výťah. Dom je v tichej slepej ulici s dostupným parkovaním.

Byt prešiel rekonštrukciou pred 10 rokmi. V rámci rekonštrukcie boli vymenené plastové okná, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, plávajúce podlahy v celom byte. Kúpeľňa aj WC rekonštruované. Zánovná kuchynská linka,  priestranné skrine na mieru.

Dispozícia: priestranná vstupná hala z ktorej sú vstupy do samostatných izieb, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa so vstupom na loggiu (3,66 m2), orientácia bytu je na V-Z.

Lokalita ponúka kombináciu mestského spôsobu bývania s kompletnou občianskou vybavenosťou a možnosťou športových aktivít pri jazere Veľký Draždiak a neďalekej petržalskej hrádze, v blízkosti sa nachádza viacero škôl a škôlok, obchody, reštaurácie, služby, zastávky MHD. Vďaka polohe a dopravnému napojeniu je možnosť dostať sa rýchlo do všetkých častí Bratislavy autom, ako aj mestskou hromadnou dopravou. Čoskoro bude vybudované nové električkové spojenie so zastávkou neďaleko domu.

Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie RK v zmysle platného cenníka.

Tel.: 0918 468 147
E-mail: cbreal-ZVNC-centrum.sk, cbreal-ZVNC-cbreal.sk

Prijmeme Vaše nehnuteľnosti do ponuky pre našich klientov, žiadne poplatky, bezplatné poradenstvo, osobitná starostlivosť.

Viac z našej ponuky nájdete na www.cbreal.sk

Copyright © CB Real, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

Maklér:

makler
Ľuboslav Jánošík
0918468147

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.