Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín.           Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín. Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Vyhľadávanie
V ponuke je 49 nehnuteľností.
Predaj 4. izb. rodinného domu, novostavba, obec TUREŇ
Cena:
195 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Tureň
Ulica:
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 90 m2
Plocha pozemku: 294 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 779835
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 4. izbový, čiastočne zariadený jednopodlažný rodinný dom, ktorý bol skolaudovaný v roku 2023 a je súčasťou dvojdomu. Pozemok je rovinatý, oplotený z 3 strán, dom je napojený na elektrinu, voda zo studne, odpad je riešený do žumpy.

Úžitková plocha jedného domu je 90 m2.
Zastavaná plocha je 107 m2
Celková plocha pozemku je 294 m2.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou a druhou toaletou, kuchyne prepojenej s obývačkou so vstupom na terasu a do záhrady, 3 samostatné izby. Vybavením sú plastové okná, dlažba a sanita, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere, stierky, laminátová podlaha, elektrické podlahové kúrenie v každej izbe so samostatným regulovaním teploty. Bezproblémové parkovanie pre 3 autá.

Obec Tureň leží cca 3km od okresného mesta Senec a cca 25 km od hlavného mesta Bratislavy, v okolí nie je žiaden veľký priemyselný podnik, je obklopená poľnohospodárskymi plochami a sčasti lužným lesom. V obci je MŠ, ZŠ pre I. stupeň, autobusová zastávka, potraviny a rôzne drobné obchodné prevádzky. Výhodou je blízkosť známeho rekreačného strediska Slnečné jazerá v Senci, v zime je možné navštíviť cca 25 km vzdialené lyžiarske stredisko Pezinská Baba. Obec je súčasťou cyklotrasy Bratislava - Senec.

Tel.: 0911 347 423, 0918 468 147
E-mail: cbreal-ZVNC-centrum.sk, cbreal-ZVNC-cbreal.sk

Realitná kancelária nedisponuje energetickým certifikátom od majiteľa nehnuteľnosti v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

V cene je zahrnutý komplexný právny servis, znalecký posudok, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo.

Prijmeme Vaše nehnuteľnosti do ponuky pre našich klientov, žiadne poplatky, bezplatné poradenstvo, osobitná starostlivosť.

Viac z našej ponuky nájdete na www.cbreal.sk

 

Maklér:

makler
Silvia Vyhnáleková
0911347423

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.