Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín.           Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín. Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Vyhľadávanie
V ponuke je 49 nehnuteľností.
REZERVOVANÉ! Predaj 1. izb. bytu so zaujímavou dispozíciou, TORYSKÁ ul.
Cena:
113 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Ulica: Toryská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 35 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 779837
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj byt po čiastočnej rekonštrukcii v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti a bezproblémovým parkovaním. Je vhodný pre ľudí hľadajúcich si svoje prvé bývanie alebo na investíciu. Byt o výmere 35 m2 je situovaný na vrchnom podlaží kompletne zrekonštruovaného bytového domu a je orientovaný na východnú stranu.

V byte bola realizovaná zmena dispozície, ktorej zámerom bolo maximálne využitie podlahovej plochy. Za vstupnými dverami bytu je zádverie a kuchynský kút s modernou kuchynskou linkou a spotrebičmi. Z priestoru zádveria sa dostaneme chodbou do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, ďalej do priestrannej obývačky s dostatkom odkladacích plôch a priestrannou šatníkovou skriňou na mieru. Z obývačky je vstup do samostatnej izby. Zavedený optický internet od Orange (možné pripojenie aj od UPC a Telekom), náklady na bývanie sú 130 €/mes. vrátane príspevku do fondu opráv. K bytu prislúcha pivnica.

Rekonštrukcia bytu zahŕňa plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, kuchynskú linku so spotrebičmi, stierky, nové rozvody elektriny, vody a odpadu v priestoroch kuchyne a kúpeľne, obklady, dlažbu a sanitu, interiérové dvere a zárubne, laminátovú podlahu, šatníkovú skriňu na mieru. V cene bytu bude už objednaná nová klimatizácia.

Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, je zateplený, vymenené stúpačky, nové vstupné brány s DEK kľúčom, nová strecha. V dome nie je výťah.

Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, zeleň a parkové plochy, výborné dopravné spojenie do centra mesta aj rýchly prístup na obchvat. V pešej dostupnosti sa nachádza základná a materská škola, Billa, Lidl, lekáreň, DM-drogerie markt, OC Hron, rôzne obchodné prevádzky, banky, zastávky MHD. Lesopark Vrakuňa je obľúbeným miestom pre voľný čas.

Tým, čo pridáva hodnotu tomuto bytu, je komunita slušných ľudí, ktorí tu bývajú, a vynikajúce susedské vzťahy. Kúpou máte skvelú príležitosť získať komfortný byt v príjemnom prostredí so všetkým, čo potrebujete pre pohodlný a aktívny život.

Viac fotografií nájdete na www.cbreal.sk


Tel.: 0918 468 147
E-mail: cbreal-ZVNC-centrum.sk, cbreal-ZVNC-cbreal.sk

KOMPLETNÝ KLIENTSKÝ SERVIS

- komplexné poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho produktu, odporučenie najvhodnejšej banky), celý proces vybavovania hypotéky je pre Vás zdarma!
- komplexné nastavenie prevodu nehnuteľnosti (stanovenie ceny, lehoty, úhrada kúpnej ceny atď.)
- vypracovanie zmluvnej dokumentácie vrátane návrhu na vklad do katastra
- vypracovanie dodatkov a plnomocenstiev
- vyzdvihnutie listov vlastníctva a katastrálnych máp na právne účely
- zabezpečenie znaleckého posudku
- daň z nehnuteľností
- obhliadky nehnuteľností
- vypratávanie bytov, pivničných priestorov, sťahovanie
- vypracovanie protokolu o odovzdaní a prevzatí nehnuteľností
- služby interiérového dizajnéra

Prijmeme Vaše nehnuteľnosti do ponuky pre našich klientov, žiadne poplatky, bezplatné poradenstvo, osobitná starostlivosť.

Viac z našej ponuky nájdete na www.cbreal.sk

Copyright © CB Real, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

Maklér:

makler
Ing. Vladislav Peniaško
0918 468 147

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.