Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín.           Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Bezplatné ocenenie nehnuteľností už do 12 hodín. Sme profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami.
Vyhľadávanie
V ponuke je 47 nehnuteľností.
Práve zrekonštruovaný a nanovo zariadený 2 izb. byt, Znievska ul.
Cena:
158 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Znievska
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 37 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 779856
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predaj 2 izb. nadštandardne zrekonštruovaného bytu na Znievskej ul. o výmere 37m2, ktorý ponúka príjemné výhľady do okolia a na jazero Draždiak. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii - nová strecha, zateplená fasáda, nové stupačky a vchodové brány, moderné schránky, zrekonštruované spoločné priestory. Váš nový byt sa nachádza v tesnej blízkosti jazera Draždiak a Petržalskej hrádzi, na skok sú obchody BILLA, LIDL, zdravotné stredisko Strečnianska, nemocnica Antolská, parčík, materská škôlka i základná škola, zastávky MHD, športoviská, či kostol, všetko do päť minút pešo. Bezproblémové parkovanie priamo pri bytovom dome na veľkých parkoviskách z oboch strán. Mesačné náklady sú 90,- € vrátane FO + elektrina 15,- eur, pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome, byt je bez akýchkoľvek tiarch!

Dispozícia bytu:
samostatná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom spoločná s WC. K bytu prináleží pivnica.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené:
nové bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so novými žalúziami, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy (8 mm). Kúpeľňa: nový sprchový kút + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, bodové osvetlenie. Nové WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním, vývod a prívod na práčku i sušičku. V celom byte sú nové biele kvalitné drevené interiérové drevené dvere + drevené zárubne. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu, kompletne nová elektroinštalácia v celom byte, nová poistková skrinka, skrinka na wifi router-optiku bodové stropné osvetlenie v celom byte - sadrokartónové stropy, osadené nové vypínače + zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel a predprípravou na klimatizáciu, revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.

Vybavením bytu je úplne nová moderná kuchynská linka značky DECODOM vo farbe kašmír vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov zn. CONCEPT /umývačka riadu, digestor, indukčná doska, teplovzdušná rúra a chladnička s mrazničkou/, kvalitný nábytok na mieru vo farbe kašmír s kombináciou dreva a v identickej farbe s podlahou - hala: šatníková skriňa s nadstavcami a úložným priestorom na topánky, kabáty, kabelky, spálňa: 3-dielna šatníková skriňa so šuplíkmi, policami a či vešaním, nad posteľou úložné nadstavce s policami a sektorové poličky na knihy. Všetko je zahrnuté v cene.
 

Tel.: 0918 468 147
E-mail: cbreal-ZVNC-centrum.sk, cbreal-ZVNC-cbreal.sk

KOMPLETNÝ KLIENTSKÝ SERVIS

- komplexné poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho produktu, odporučenie najvhodnejšej banky), celý proces vybavovania hypotéky je pre Vás zdarma!
- komplexné nastavenie prevodu nehnuteľnosti (stanovenie ceny, lehoty, úhrada kúpnej ceny atď.)
- vypracovanie zmluvnej dokumentácie vrátane návrhu na vklad do katastra
- vypracovanie dodatkov a plnomocenstiev
- vyzdvihnutie listov vlastníctva a katastrálnych máp na právne účely
- zabezpečenie znaleckého posudku
- daň z nehnuteľností
- obhliadky nehnuteľností
- vypratávanie bytov, pivničných priestorov, sťahovanie
- vypracovanie protokolu o odovzdaní a prevzatí nehnuteľností
- služby interiérového dizajnéra

Prijmeme Vaše nehnuteľnosti do ponuky pre našich klientov, žiadne poplatky, bezplatné poradenstvo, osobitná starostlivosť.

Viac z našej ponuky nájdete na www.cbreal.sk

Copyright © CB Real, s.r.o. Všetky práva vyhradené.

Maklér:

makler
Ing. Vladislav Peniaško
0918 468 147

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.